Nesten en revolusjon innen klassisk rulleski

Didrik Tønseth on FF V PRO Classic

Didrik Tønseth signerer med FF Rollerskis 🙂

FF Rollerskis satser stort på å revolusjonere rulleskisegmentet i verden. Nå har selskapet fått (tidligere) landslagsutøver Didrik Tønseth med på laget.

– Gjennom en lang karriere som toppidrettsutøver og som en del av det norske landslaget har jeg testet alt som er av rulleski på markedet. Jeg har testet FF Rollerskis to nye produkter FF Skate og FF Classic i flere måneder, og de har utviklet de beste rulleskiene jeg noen gang har prøvd, sier Tønseth.

Det er de beste rulleskiene jeg har prøvd

– Skiene gjør meg uten tvil bedre på ski og jeg kan anbefale dem til toppidrettsutøvere, mosjonister og nybegynnere.

– FF Classic er en utrolig lett ski å lære seg diagonalgang med, den er mer skilik enn noen annen rulleski. Den er mer retningsstabil på grunn av det unike v-spor-hjulet. Hjulet gir følelsen av å ha med seg skisporet ut på asfalten. Jeg kan bare si at skiene må prøves. Les mer på langrenn.com.