Kampanje på FF V Active Classic!

FF Rollerskis ønsker å tilby våre gode naboer i Sverige og Danmark en helt ny rulleski-opplevelse!
Nå får alle som bor i Sverige eller Danmark vår V Active Classic rulleski til en sterkt rabattert pris!

FF V Active Classic rulleski med revolusjonerende V-sporshjul

Før: 349 – Nå: kun 195 + frakt!

FF V-sporshjul

FF sitt V-sporshjul er utviklet for å etterligne egenskapene til langrennski så langt det er mulig å få til på asfalt.

FF rulleski er stappet med innovative og patenterte løsninger. Vårt mål er å kunne tilby nybegynnere og proffe mer enn bare rulleski, vi tilbyr en bedre opplevelse, en bedre følelse, slik at de kan bli bedre skiløpere. Dette har resultert i at våre ski etter vår mening er de beste skiene og rulleskihjulene på markedet i dag.

Les mer om V-sporet Kontakt oss

V-sporet

Når man går på langrennski, med klassisk stil i et preppet skispor, kan ikke skien gli ut av sporet. Skisporet er flatt, og har rette kanter. Dette gir enkel diagonalgang og stabilitet i hvert fraspark, og ikke minst den gode skifølelsen.

Våre V-sporshjul gjenskaper dette ved å danne et usynlig «spor», takket være de to rette kantene som danner en vannrett linje, der du legger trykket på skien helt rett ned i bakken. I motsetning til normale rulleskihjul som har en tendens til å bli ustabile og skli ut til siden, får du overlegen stabilitet i diagonalføring, og følelsen av å gå i et preppet skispor.

Shaved Edges

På yttersiden av hjulene finner du våre Shaved Edges. Disse er designet for å gi størst mulig kontaktflate ved svinging, slik at du kan legge mer trykk i skiene, og dermed få bedre grep i asfalten. Med Shaved Egdes kan du ha mer selvsikkerhet i svinger, som gir deg en høyere fart og økt sikkerhet.

Å gå med V-sporshjulene er dermed ikke som å gå med vanlige rulleski, men heller som å gå med langrennski i skisporet. Diagonalføringen og retningsstabiliteten er tilnærmet likt det du har i løypene i påskefjellet. Du kan la skiene gjøre jobben for deg, og du kan fokusere på din teknikk og ferdighet som skiløper.

V-sporet bryter opp den brede, flate kontaktflaten du finner på et normalt rulleskihjul. Mellomrommet i midten av hjulet leder effektivt vekk vann dersom du skulle være uheldig å gå gjennom en vannpytt. Dermed er vannplaning, som utgjør en stor risiko for rulleskiløpere, endelig noe som tilhører historien. 

Godt feste er ikke bare viktig med tanke på underlag og føre. Det er vel så viktig at hjulene sitter godt i rulleskiene. Derfor har vi benyttet oss utelukkende av gjengede hjullagere på alle våre V-sporshjul. Dette sørger for at hjulet sitter bedre fast i skiene, og at toleransene er lavere, som igjen leder til en tryggere og mer stabil ski. Som en bonus lar dette oss bruke bolter som ligger tettere på gaffelen, og minimerer faren for at skiene treffer bakken under krapp svinging.

Med FF sine rulleskihjul med V-spor og Shaved Edges tvinges du til å gå rett, de minimerer slitasje på kropp og utstyr, de gir økt stabilitet, og viktigst av alt gir dette deg bedre teknikk! Som en bonus får du også den gode, ekte skifølelsen!